Σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους καταναλωτές έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε είτε την αντικατάσταση τους (μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα), είτε την επιστροφή της αξίας τους. Η προθεσμία των 14 ημερών αρχίζει από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αποστολής χάνετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση.

Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και γίνεται ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση mancavepowertools@gmail.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, κι αν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων σας. Εντός 2 εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email με τις οδηγίες επιστροφής του προϊόντος μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Επιστρέψτε το προϊόν στην κατάσταση που αποστάλθηκε από το mancavetools.gr, πλήρες, χωρίς φθορές και με τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν, σε άριστη κατάσταση, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της συνεργαζόμενης εταιρίας courier (η οποία θα αναγράφεται στο ως άνω σχετικό απαντητικό email) με επιβάρυνση 5 € εντός Ελλάδος και 15 € εκτός Ελλάδος. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ’ ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. όλα τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν κατά την αποστολή του (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.λ.π.).
Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην έδρα μας και είναι εξαιρετικά απλή:

Ισχύει για:

Όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Ελλάδα.
Για όλες τις χώρες του εξωτερικού.
Αρχικά, για τη διαδικασία επιστροφής του προϊόντος απαιτείται να ακολουθήσετε τα ως άνω προαναφερθέντα 2 βήματα

Σας υπενθυμίζουμε πώς:

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, τη συσκευασία ή τα παραστατικά του, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.
Δεν Γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε Εποχιακά Είδη, σε προϊόντα τα όποια έχουν προσαρμοσθεί κατά παραγγελία (customised), και σε είδη τα οποία φέρουν εμφανή σημάδια χρήσης.

Για να πραγματοποιήσετε αλλαγή με άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα τηλεφωνικά ή με e-mail και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε απευθείας.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας στο κατάστημα mancavetools.gr έχοντας μαζί σας το προϊόν και την απόδειξη αγοράς, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

mancavetools.gr

Ιεράς Οδός 102Α, 10447, Αθήνα

Τηλέφωνο: (+30)6936107325

Ηλεκτρονική διεύθυνση: mancavepowertools@gmail.com